Porsche 911 SC

New work for Porsche Finland, a story of two almost identical 911 Super Carreras and the brothers driving them.


Porsche 911 SC: Veljesten yhteiset unelmat

Porsche 911 SC, Super Carrera, on jo yksinään uskomattoman klassinen ilmestys, mutta kahden lähes identtisen yksilön osuminen samaan sukuun on jo ihailtavaa. Veljekset, Saku ja Riku, ajavat molemmat 80-luvun alun Porsche 911 Super Carreroilla. Molemmat autot ovat vieläpä säilyneet alkuperäisellä Zinmetallic -värillä. Väritys sopii hienosti 911 SC:n normaalia leveämpään koriin ja Fuchs -vanteet kruunaavat kokonaisuuden.

Kiinnostus lähtee aina liikkeelle jostakin ja tässäkin tapauksessa isän näyttämä esimerkki viitoitti tietä. Sakun ja Rikun isä oli 70-luvulla töissä Stuttgartissa ja näin perheen kaikki leluautot olivatkin Porsche -merkkisiä: ”Isä oli aina puhunut, että haluaisi Porschen, niin pitihän meidän sitten sellaiset ostaa.”

Veljeksillä oli molemmilla ollut aikaisemmin kuplavolkkarit, ja Riku kerkesi tutustua Porscheihin jo aikaisemman Boxsterinsa kautta. Sakun vuonna 2013 näkemä myynti-ilmoitus kuitenkin muutti autotallin sisältöä ja Rikukin päätyi vaihtamaan hienokuntoisen mustan Boxsterinsa klassiseen 911 Super Carreraan. Näillä autoilla ajetaan ja niillä ajamisesta nautitaan. Juhannuksen mökkireissutkin taittuvat mukavasti, vaikka Sakun Super Carreran kasettikokoelma onkin hieman suppea. Alkuperäisen Blaupunktin sisällä pyörii ainoastaan Top Gun Soundtrack, mutta auringonlaskujen kultaiseen tunnelmaan tämä todella myös sopii.

Posted In

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s